Samarbejder

SAMARBEJDER

Dark Gallery CPH er et åbent galleri for fotografer, kunstnere, dokumentarister, filmskabere, festivalarrangører, kuratorer – og enhver med en historie på hjertet.

 

Et åbent fristed

Dark Gallery CPH er et kunstnerdrevet fotogalleri og eksperimenterende frirum, hvor fotografer, kunstnere, dokumentarister, filmskabere og enhver med en historie på hjertet har mulighed for at kuratere egne udstillinger i dialog med galleriet. Galleriet deltager også aktivt i festivaler og afholder open calls.

Det er gratis at udstille på galleriet, men visse udgifter skal dækkes af de udstillende selv, eksempelvis evt. tryksager.

Du er altid velkommen til at kontakte os med idéer eller få en snak i åbningstiden.

 

Udstillingssamarbejder

Dark Gallery CPH er et eksperimenterende udstillingssted, der samarbejder med gallerier, festivaler og andre institutioner.

Vi viser normalt ikke vandreudstillinger eller værker, der tidligere har været udstillet. Men vi er åbne for udstillingssamarbejder. Galleriet kuraterer desuden egne vandreudstillinger, som er tilgængelige for gallerier samt offentlige og private institutioner.

Kontakt galleriet for nærmere information.

 

Leje af galleriet

Dark Gallery CPH kan lejes året rundt til projekter, udstillinger og præsentationer, der ikke direkte har med galleriet at gøre, så som brand storytelling og kommercielle aktiviteter. Lejeperioden er alt fra en enkelt dag til en hel måned. Du kan desuden tilkøbe diverse services i form af galleribemanding, grafisk design og PR.

Kontakt galleriet direkte for information om priser og tilgængelighed.